Onze diensten

Florere Executive Search is werkzaam in de Installatietechniek, Bouw en toeleveranciers en biedt deskundige ondersteuning op het gebied van Werving en Selectie .
Wij zijn gespecialiseerd in vacatures vanaf HBO+/WO werk- en denkniveau met name Management- en Directieposities in heel Nederland. Maar wij kunnen u, op verzoek, ook van dienst zijn met uw lastiger in te vullen vacatures op HBO-niveau.

Waarom kiezen voor Florere?

  • Resultaatgericht: Florere werkt professioneel, doelgericht, praktisch en kent een transparante en efficiënte werkwijze waarin vasthoudendheid, snelheid van werken, durf, creativiteit de uitgangspunten zijn!
  • Maatwerk: Uitgangspunt is uw wens en behoefte. Florere hanteert een persoonlijke en betrokken aanpak: van kennismaking tot bespreking van de werkwijze, van uitvoering tot evaluatie.
  • Betaalbaarheid: Wij vragen een eerlijk en concurrerend tarief zonder overbodige toeters en bellen.

Wij onderzoeken waar onze kandidaten wonen en werken, waar ze zich ontspannen en ontwikkelen, we gebruiken hiertoe de cross mediale wegen, waaronder brancheorganisaties, vakgerichte platforms, netwerken en natuurlijk searchengines en social media.
Mist u informatie of wilt u weten wat Florere nog meer voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Florere!

Onze klanten