Fleur Fleuren

Fleur  Fleuren
Naam: Fleur Fleuren
Mobiel: (06) 2322 7237

Eigenaar en consultant
Fleur is de drijvende kracht achter Florere Bureau voor Werk & Loopbaan, oorspronkelijk opgericht in 2007.
Na haar studie Nederlands Recht in 1990 heeft zij ruim 15 jaar werkervaring opgedaan op het gebied van Arbeidsbemiddeling, Werving & Selectie, Loopbaancoaching en Outplacement. Zij werkte voor Manpower Uitzendorganisatie, later voor Randstad HR Solutions bij ABN AMRO, KPN en GTI  ten tijde van reorganisaties. Als mobiliteitscoach begeleidde ze vele boventallige medewerkers individueel en succesvol naar een nieuwe (en duurzame) werkomgeving.
In 2007 is zij, na het afronden van de Register Opleiding tot Loopbaan Adviseur, gestart als zelfstandig coach. Naast een eigen praktijk voor loopbaancoaching en outplacement werkte zij als concern recruiter in de Installatietechniek bij Burgers-Ergon (nu Heijmans) en BAM Techniek. Fleur heeft in 2010 de activiteiten van Florere verder toegespitst op de Werving & Selectie van vacatures op voornameljik HBO/WO/Management- en Directieniveau. We staan natuurlijk ook voor uw MBO+ vacatures klaar want: hospitality first! Fleur kan trots zijn op een omvangrijk en relevant netwerk van kandidaten op HBO/WO niveau, fijne loyale opdrachtgevers (Landelijke Bouw- en Installatiebedrijven en landelijke gerenommeerde Leveranciers aan de Bouw- en Installatiebranche). 

Persoonlijke eigenschappen
Fleur is openhartig, enthousiast, helder en transparant in haar communicatie, actief en daadkrachtig, constructief in de samenwerking, coachend en empatisch, respectvol, doelgericht én met hart en ziel betrokken bij haar medewerkers, kandidaten én opdrachtgevers.

Widget:

Actieve vacatures: