Kandidaten

Ben je een professional op HBO+/WO niveau en zoek je een nieuwe uitdaging op Management- of Directieniveau in de Installatietechniek, in de Bouw of bij Toeleveranciers? Een passende vaste baan of een tijdelijke invulling (freelance /interim)? Dan ben je bij Florere aan het juiste adres! Registreer je dan via de website. Mijn opdrachtgevers binnen de Installatietechniek en Bouw bevinden zich in de top van het Nederlandse bedrijfsleven, tevens zijn er goede contacten met toeleveranciers aan de Installatietechniek en Bouw.

Ik ondersteun jouw zoektocht naar een nieuwe werkomgeving op een daadkrachtige, integere en deskundige manier. Zorgvuldigheid en discretie wordt geboden als het gaat om jouw specifieke wensen, jouw ambities en vooral vertrouwelijke informatie. Het is mijn vak om de kennis & kunde van de Bouw en Installatiemarkt, mijn mensenkennis en levenservaring in te zetten voor jou en voor de opdrachtgevers! Ik werk doelgericht, professioneel, integer en mensgericht.

Onze werkwijze:

  1. Er wordt gestart met een uitgebreide persoonlijke kennismaking zodat we erachter komen wat jou motiveert en wat je belangrijk vindt in een baan. Wat zijn je specifieke wensen en ambities? Waar ligt je hart? Waar liggen je persoonlijke grenzen of misschien barrières? Ik kijk naar wie je bent, naar wat je kunt en wat je wilt. Om de perfecte match te maken gaan wij ver in deze voorbereidende fase. Kortom, er wordt niets aan het toeval over gelaten om je voor de perfecte baan te kunnen voorstellen.
  2. Aan de hand van je CV en een mogelijk functieprofiel gaan we kijken naar wat er allemaal mogelijk is en of je profiel, je werkervaring, kennis en kunde voldoende aansluiten bij de wensen van mijn opdrachtgevers.
  3. Vanuit mijn kennis en ervaring in de Installatiebranche en Bouw probeer ik, indien gewenst, te adviseren over mogelijke vervolgstappen (loopbaancoaching). Wellicht kan ik je ook vrijblijvend (als er geen passende vacature is) voorstellen bij interessante opdrachtgevers waar ik constructief mee samenwerk. Jouw uitgangspunt is leidend. Op deze manier worden je kansen vergroot in de arbeidsmarkt.
  4. Na een succesvol traject dat leidt tot een bemiddeling krijg je rechtstreeks een dienstverband bij de opdrachtgever aangeboden. Indien de opdrachtgever dit wenst EN het is voor jou een passende optie, dan bestaat de mogelijkheid dat er wordt gekozen voor een interim-contract of een deta-vast overeenkomst (die leidt tot naar een vaste baan). Florere werkt in deze situaties samen met Please Payroll, dit is een payroll bureau dat alle zaken voor Florere en voor de kandidaten regelt van salaris, pensioen tot en met verzekeringen!

Ga nu meteen naar de Inschrijfpagina!