Kandidaten

Ben je een professional op HBO+/WO niveau en zoek je een nieuwe uitdaging op Management- of Directieniveau in de Installatietechniek, in de Bouw of bij Toeleveranciers? Een passende vaste baan of een tijdelijke invulling (freelance /interim)? Dan ben je bij Florere aan het juiste adres! Registreer je dan bij ons. Onze opdrachtgevers binnen de Installatietechniek en Bouw bevinden zich in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Wij hebben tevens goede contacten met toeleveranciers aan de Installatietechniek en Bouw.

Wij ondersteunen jouw zoektocht naar een nieuwe werkomgeving op een daadkrachtige, integere en deskundige manier. Wij gaan zeer zorgvuldig om met je specifieke wensen, je ambities en met vertrouwelijke informatie. Het is ons vak om onze kennis & kunde van de Bouw en Installatiemarkt, onze mensenkennis en levenservaring in te zetten voor jou en voor onze opdrachtgevers! We werken doelgericht, professioneel, integer en mensgericht.

Onze werkwijze:

  1. We starten met een uitgebreide persoonlijke kennismaking zodat we erachter komen wat jou motiveert en wat je belangrijk vindt in een baan. Wat zijn je specifieke wensen en ambities? Waar ligt je hart? Waar liggen je persoonlijke grenzen of misschien barrières? Wij kijken naar wie je bent, naar wat je kunt en wat je wilt. Om de perfecte match te maken gaan wij ver in deze voorbereidende fase. Kortom, wij laten helemaal niets aan het toeval over om je de perfecte baan te kunnen voorstellen.
  2. Aan de hand van je CV en een mogelijk functieprofiel gaan we kijken naar wat er allemaal mogelijk is en of je profiel, je werkervaring, kennis en kunde voldoende aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers.
  3. Vanuit onze kennis en ervaring in de Installatiebranche en Bouw proberen wij je, indien gewenst, te adviseren over mogelijke vervolgstappen (loopbaancoaching). Wellicht kunnen we je ook vrijblijvend (als er geen passende vacature is) voorstellen bij interessante opdrachtgevers waar we constructief mee samenwerken. Wij kijken vooral vanuit jou naar mogelijkheden. Op deze manier worden je kansen vergroot in de arbeidsmarkt.
  4. Na een succesvol traject dat leidt tot een bemiddeling krijg je rechtstreeks een dienstverband bij de opdrachtgever aangeboden. Indien de opdrachtgever dit wenst EN het is voor jou een passende optie, dan bestaat de mogelijkheid dat er wordt gekozen voor een interim-contract of een deta-vast overeenkomst (die leidt tot naar een vaste baan). Florere werkt in deze situaties samen met Please Payroll, dit is een payroll bureau dat alle zaken voor ons en voor onze kandidaten regelt van salaris, pensioen tot en met verzekeringen!

Ga nu meteen naar de Inschrijfpagina!