Over ons

Florere Bureau voor Werk & Loopbaan is een kleinschalig bureau voor Werving en Selectie, Headhunting en Executive Search. In ruim 10 jaar tijd hebben wij een zeer uitgebreid netwerk en een uitstekende reputatie opgebouwd in de sectoren Installatietechniek, Bouw en Toeleveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in HBO+ /WO functies met name management- en directieposities. Op verzoek kunnen wij onze opdrachtgevers ook van dienst zijn met het invullen van HBO-functies. Het meedenken met onze opdrachtgevers en het verlenen van integrale, indien gewenst, full-service staat voorop.

Onze missie is: Wij zetten alles op alles om onze kandidaten én opdrachtgevers te laten floreren!
Wij leveren een bijdrage aan onze opdrachtgevers die ons vertrouwen: op ons grote netwerk, op ons vakmanschap en op onze toegevoegde waarde. Als het gaat om échte pareltjes en zeer schaarse kandidaten uit de arbeidsmarkt weten wij hen te selecteren, en onze (stééds weer) hele leuke en bijzondere kandidaten te selecteren, uit wie wij het allerbeste willen halen. Dat alles kunnen we realiseren middels onze mensgerichte, kleurrijke, integere en zeker ook eerlijke, kritische benadering. Wij zijn een enthousiast, zeer bevlogen en hecht team. Allen met een rugzak vol levenservaring: vanuit die optiek kijken wij met veel plezier, zorgvuldigheid en loopbaangericht, naar de persoon achter de kandidaat. Middels een uitgebreide persoonlijke kennismaking ontdekken wij waar de kennis, kunde, wensen, drijfveren, ambities, passies en de ontwikkelpunten liggen. Onze hamvraag is altijd: "Waar krijg JIJ energie van?"

We zijn niet gericht op kortdurende successen. We werken graag professioneel, vlot en adequaat, samen toe naar een duurzame verbinding tussen mens en bedrijf! Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie of schrijf je in bij Florere.