Over ons

Florere Bureau voor Werk & Loopbaan is een kleinschalig bureau voor Werving en Selectie, Headhunting en Executive Search. In ruim 7 jaar tijd hebben wij een zeer uitgebreid netwerk en een uitstekende reputatie opgebouwd in de sectoren Installatietechniek en Bouw. Wij zijn gespecialiseerd in HBO+ /WO functies m.n. management- en directieposities maar op verzoek kunnen wij onze opdrachtgevers ook van dienst zijn met het invullen van HBO functies. Het meedenken met onze opdrachtgevers en het verlenen van integrale, indien gewenst, full-service staat voorop.

Onze missie is: Wij zetten alles op alles om onze kandidaten én opdrachtgevers te laten floreren!
Wij leveren een bijdrage aan onze opdrachtgevers die vertrouwen op ons grote netwerk, ons vakmanschap en onze toegevoegde waarde als het gaat om échte pareltjes en zeer schaarse kandidaten uit de arbeidsmarkt te selecteren en onze (stééds weer) hele leuke en bijzondere kandidaten, uit wie wij het aller-beste willen halen. Dat alles kunnen we realiseren middels onze mensgerichte, kleurrijke, integere en zeker ook eerlijke, kritische benadering. Wij zijn een enthousiast, zeer bevlogen en hecht team, allen met een rugzak vol levenservaring: vanuit die optiek kijken wij met veel plezier, zorgvuldig en loopbaangericht, achter de persoon van de kandidaat middels een uitgebreide persoonlijke kennismaking om te ontdekken waar de kennis, kunde, wensen, drijferen, ambities, passies en eventueel zelfs de ontwikkelpunten liggen.... Onze hamvraag is altijd: "waar krijg JIJ energie van???"

We zijn niet gericht op kortdurende successen maar we werken graag professioneel, vlot en adequaat, samen toe naar een duurzame verbinding tussen mens en bedrijf! Bel /mail ons gerust voor meer informatie of schrijf je in bij Florere.