Eveline Fleuren

Eveline   Fleuren
Naam: Eveline Fleuren
Mobiel: (06) 4822 9595

Junior Recruiter Eveline Fleuren is een spontane jonge vrouw die sinds zomer 2021 werkt bij Florere Bureau voor Werk & Loopbaan als Junior Recruiter. Door haar actieve frisse karakter en haar kennis van Commercie, Marketing & Sales is zij een echte aanwinst voor Florere. Eveline heeft bij verschillende Marketing & PR bureaus stage gelopen en ze wil zichzelf nu verder ontwikkelen als Recruiter. Ze heeft inmiddels verschillende trainingen op het vlak van recruitment, bouw- en installatietechniek gevolgd waardoor zij een enorme versnelling maakt in ons mooie vak.
Door haar Bachelor HBO Commerciele Economie verdiept Eveline zich graag in klanten, zij kent een hoge mate van service /dienstverlening aan klant en kandidaat en ze heeft interesse in de verschillende processen en trajecten die kandidaten doorlopen voordat ze succesvol worden geplaatst. Een continue verbetering van de dienstverlening staat op haar netvlies, tevens een perfecte klant- en kandidaat beleving. Eveline laat niets aan het toeval over.
Eveline zal zich tevens niet enkel op HBO+ posities storten maar kijkt ook naar kanshebbende MBO 'ers. Door haar groeiende netwerk, haar hands-on mentaliteit kan zij klanten en kandidaten enorm terzijde kunnen staan in haar werk als gedreven recruitment dienstverlener bij Florere.

Persoonlijke eigenschappen Eveline is gemotiveerd, vriendelijk en enthousiast, actief, direct en goud-eerlijk. Met klanten en kandidaten stelt ze zich transparant en open op: zij is communicatief zeer vaardig. Het is fijn om met Eveline te werken omdat ze open minded is en op zoek naar een alternatieven voor klant
en kandidaat. Tot slot stort zij haar hart en ziel in het proces met klant en kandidaat met als doel te slagen in haar missie en zal ze ten allen tijden respectvol en integer omgaan met persoonlijke informatie uit intakes en CV’s of gevoerde klantgesprekken.


 

Widget:

https://www.linkedin.com/in/eveline-fleuren-861635207/
Onze klanten